header foto

AHC IJburg H1 - Muiderberg H1

6-11-2012 IJburg H1 - Muiderberg H1 4 - 0

We zijn alweer een aantal speelrondes verder en IJburg H1 is toch iedere week meer en meer een team aan het worden. Zowel óp als buiten het veld. Er worden leuke team-uitjes gemaakt, er wordt steeds harder getraind en zelfs met regen is er publiek! Ook belangrijk: De wedstrijden gaan steeds beter en er worden punten gepakt. Een bewijs dat we echt goed mee kunnen draaien in deze competitie. En het is ook leuk om Jarrit te zien glunderen als één van zijn oefeningen tot in perfectie wordt uitgevoerd in de wedstrijd. Althans, we denken dat hij daarom aan het glunderen was.

En inderdaad, er is hard getraind, en ja iedereen had de wedstrijd van vorige week ook in zijn hoofd, waarin IJburg niet 100% scherp begon en daar eigenlijk de wedstrijd in de 1e helft heeft weggegeven. De opdracht was dus duidelijk, werken aan de punten uit de training en scherp beginnen. Eerst even een teamfoto en dan vol de focus op de wedstrijd.
Tegen Muiderberg een recept voor een goede wedstrijd. Al snel creëerde IJburg meerdere kansen en na 10 minuten viel de 1-0 na slordig balverlies van de tegenstander. Na een counter van de tegenstander die keeper Sebastiaan keurig tegenhield ging het gewoon door. En na 2 verijdelde strafcorners ging de rebound van nr. 3 er wel in, Wouter de Groot stond bij de 2e paal om het laatste tikje te geven.
Rust. En regen.

In de tweede helft ging Jarrit's army gewoon door. Met rondspelen, goed vrijlopen en collectief hard werken liep de score al snel uit naar 3-0. Deze beauty van een goal werd voorbereid over rechts, en ingetikt door Joost de Groot op links, uit het boekje.

De 4-0 was ook heel mooi, maar ik heb geen idee meer hoe deze ging. Ik heb na de wedstrijd alleen heel vaak van Wouter gehoord dat hij er 2 heeft gemaakt. Dus de 4-0 is opgetekend door Wouter. Mooi doelpunt.

Complimenten aan het hele team voor het sportieve en mooie spel. En aan het publiek, wat fantastisch dat jullie in het slechte weer gewoon zijn komen kijken!

Aankomend weekend is er geen wedstrijd ingepland voor H1, maar over twee weken de lastige uitwedstrijd tegen Hoorn H1. Dit team voert de lijst aan en is één van de favorieten voor promotie. Dat wordt dus een pittige wedstrijd maar inmiddels weten wij dat we tegen niemand in deze poule kansloos zijn. Belooft een mooie pot te worden!

Heeft u 18 november tijd en zin? Komt u dan vooral naar de WFHC Hoorn om 14.30 en juich de mannen naar de winst.