header foto
 

Vertrek Stef Bouman & Tijdelijke invulling taken

11-10-2023 Beste leden,

Wellicht hebben jullie het al gehoord of gemerkt...clubhuismanager Stef Bouman heeft afgelopen zondag haar laatste bardienst gedraaid op onze club. Vier jaar lang was zij het vaste, vertrouwde gezicht achter de bar en in het clubhuis. Altijd aanwezig op competitiedagen, tijdens de trainingen van de Waterhoentjes en de Jongste Jeugd en bij de hockeykampen. Stef stond altijd klaar voor alle leden, trainers en ouders en heeft duizenden liters limo gemixt, tig ijszakjes uitgedeeld en ontelbare bakkies koffie uitgedeeld.

Met het oog op de toekomstige aanstelling van een verenigingsmanager is er helaas geen plek meer voor de rol van clubhuismanager. Om deze reden hebben wij haar dienstverband moeten beĆ«indigen. 

Stef heeft aangegeven dat ze liever niet in de spotlight gezet wilde worden. Wij hebben haar vanuit het bestuur op gepaste wijze bedankt voor al het harde werk dat ze voor onze club heeft verricht. 

Stef - en niet te vergeten ook haar trouwe viervoeter Lot - zullen gemist worden. Wij wensen haar veel succes met een volgende stap. We weten uit betrouwbare bronnen, dat ze eerst een tijdje gaat genieten van haar welverdiende rust. 

Tijdelijke uitvoering taken Stef
De taken van Stef zijn tijdelijk verdeeld. Een deel van de taken wordt door het bestuur waargenomen. Daarnaast wordt een schoonmaakbedrijf ingehuurd voor reiniging van het clubhuis en zijn wij nog op zoek naar een betaalde kracht die tijdelijk een aantal uur per week de bar draaiende kan houden. (zie vacature op onze site). 

Wij willen bij deze ook een beroep doen op de barmedewerkers en barhoofden om af en toe een extra dienst te draaien. Met name op de woensdagmiddag is daar behoefte aan. Deze extra diensten staan in Lisa. Mochten de diensten op de woensdagmiddag niet gevuld worden, dan kan het voorkomen dat de bar niet open is. 

Barmedewerkers die op zaterdag- of zondagochtend de eerste dienst draaien, ontvangen nog verdere informatie vanuit de barcommissie over de het openen van de bar.

Wij hopen op jullie begrip voor deze tijdelijke situatie en waarderen het als jullie een steentje bij kunnen dragen aan het draaiende houden van de bar en het clubhuis. 

Vriendelijke groet,
Bestuur AHC IJburg

 
11-10-2023 Bestuur