header foto
 

13 oktober: Silvercup Dames 1 & AHC IJburg Shoot Out Kampioenschap

11-10-2023 Aanstaande vrijdag speelt Dames 1 de Silvercup tegen Fit. Wij hopen en verwachten dat jullie onze dames massaal aan komen moedigen. AHC IJburg - Fit is traditiegetrouw een échte derby, dus laten we er met z'n allen voor zorgen dat we als twaalfde man achter onze dames gaan staan en ze naar de overwinning juichen.

Na afloop van de wedstrijd bouwen we een mooi feestje. De bar sluit om 01:00 en we benadrukken dat er bij twijfel over je leeftijd aan de bar gevraagd kan worden om een fysiek identificatiebewijs. Een foto van je identificatiebewijs op je telefoon volstaat niet. 

AHC IJburg Shoot Out Kampioenschap
In het voorprogramma staat het AHC IJburg Shoot Out Kampioenschap voor de leeftijdscategorie├źn Onder 12 tot en met Onder 18. Dit spektakel start om 19:00. Van elk team strijd een speler om de felbegeerde titel. Er zal voor iedereen een frietkar aanwezig zijn. Bij de bar koop je een bonnetje voor 5 euro en dan kun je bij de frietkar een patatje + snack afhalen.

Algemene Ledenvergarding verplaatst naar 20 oktober
In verband met de Silvercup wedstrijd van Dames 1 is besloten om de Algemene Ledenvergadering naar vrijdag 20 oktober te verplaatsen.

Wij hopen jullie allemaal aanstaande vrijdag op de club te zien!
 
11-10-2023 Algemeen