header foto
 

Evenementen november/december

4-11-2023 Het is jullie vast niet ontgaan dat we het clubhuis in spookachtige sferen hebben gehuld. Dit alles was ter gelegenheid van de Halloween training op woensdag 1 november. De jongens en meiden van de Onder 8/9/10 teams kregen in het clubhuis heerlijke, bloederige broodjes knak, er was een popcornkar, de kids konden zich laten schmincken of een mooie kleurplaat maken. En dat alles terwijl er uit de boxen een spookachtig geluid knalde. Ook de trainingen hadden een Halloween tintje. Zo was er een ballenkanon dat dodelijke (tennis)ballen afvuurde.   

We pakken lekker door met de feestjes, want volgende week zondag staat er weer een TD (Thé Dansant) in de planning. Dan zullen alle pompoenen, skeletten en spoken plaatsmaken voor roze en blauwe decoraties, want het thema van de TD is..Barbie & Ken. Vanaf 12:45 kun je eerst nog komen kijken naar de prestaties van Dames en Heren 1. Daarna zijn wij enorm benieuwd wie als de meest zuurstokroze Barbiegirl of in de meest gelikte Ken outfit het clubhuis zal betreden. Kom jij ook?

Tot slot hebben wij zojuist uit Spanje bevestigd gekregen, dat de Sint ook dit jaar weer een bezoekje zal brengen aan onze club. Op zondagochtend 26 november mogen wij de Sint en zijn Pieten ontvangen. Alle kinderen die de Sint graag een handje willen schudden of wat pepernoten bij de Pieten willen scoren zijn van harte welkom, dus ook de kinderen van de Jongste Jeugd teams die niet op zondagochtend trainen.


 
4-11-2023 Evenementen