header foto
 

Betaling zaalcontributie

15-1-2024 Beste zaalhockeyers,

We zijn alweer op de helft van het zaalhockeyseizoen. Onze indruk is dat het inmiddels lekker loopt. Ondanks de beperkte trainingsmogelijkheden laten heel wat teams mooie resultaten zien, kan iedereen lekker in beweging blijven en worden de hockeyskills verder verbeterd.

In de week van 15 januari ontvangt iedereen die deelneemt aan de zaalcompetitie een betaalverzoek van ClubCollect voor de zaalcontributie. De zaalcontributie bedraagt EUR 80 per lid. De hoogte van deze contributie is met name gebaseerd op het inschrijfgeld en de contributie aan KNHB, zaalhuur en veldhuur (voor balkentraining) aan de gemeente Amsterdam, energiekosten (lichtmasten balkentraining), zaalclinic en de aanschaf van zaalhockeymaterialen.

Het innen van de zaalcontributie gaat net als bij de veldcontributie via ClubCollect. In de mail die je van ClubCollect ontvangt, kun je zelf aangeven hoe je wilt betalen; in één keer of in twee termijnen. Als je vragen hebt over de betaling van de zaalcontributie, dan kun je een ticket aanmaken via ClubCollect.

Het innen van openstaande facturen is vrijwilligerswerk en daar kunnen veel uren in gaan zitten. Daarom vragen wij jullie om ons wat werk uit handen te nemen en tijdig de factuur te betalen. Graag dus jullie aandacht en actie op de mail van ClubCollect. Alvast dank!
 
15-1-2024 Winterhockey