header foto

Trimwedstrijden weer van start op de maandagavonden

21-9-2015 Nieuws

Op maandag 14 september speelden IJburg Trim 2 de eerste wedstrijd van het jaar. Tegenstander: de Waterlandse Hockeyclub uit Monnickendam.

Vooraf aan de wedstrijd appte Berdien dat het de eerste wedstrijd ooit voor de tegenstander zou zijn. Dat is altijd goed om te horen. Tijdens de eerste helft waren de Waterlanders dan ook gretig. Ze gingen er vol in. En ook al was ons spel beter, de bal wilde er maar niet in. Krijg je ook nog eens net voor rust een doelpunt tegen uit een strafcorner. Hadden wij ze onderschat? Ze zeggen toch niet tegen elke tegenstander dat 'dit' hun eerste wedstrijd is? ;-)

Dankzij een paar goede analyses kwamen wij in tweede helft beter in het spel en leken zij wat sneller moe te worden. Misschien toch te gretig geweest in de eerste helft? Een hele reeks corners volgden waarbij dan eindelijk de verlossende 1-1 viel. Daarna ging het makkelijker en kwam uiteindeljk het verdiende winnende schot. 1-2 voor Trim 2 AHC IJburg. Een mooi begin van de competitie.