header foto
 

Wat je nog niet wist over ons bestuur - Frank Walta

7-3-2019 Nieuws

De afgelopen jaren hebben zij zich met hart en ziel ingezet voor onze club, maar vanaf 10 april zit de bestuurstermijn van zes bestuursleden er dan echt op.  En deze datum nadert in snel tempo. Onze club is nog steeds op zoek naar hun vervangers! Om een idee te geven van wat een bestuursfunctie bij AHC IJburg zoal inhoudt, vertellen de vertrekkende bestuursleden over hun bestuursperiode. Deze keer is het de beurt aan Frank Walta, penningmeester.

Waarom ben je penningmeester bij AHC IJburg geworden?
"Omdat ik destijds twee kinderen op hockey had, nu inmiddels drie. AHC IJburg was een jonge club, echt nog in de opbouwfase. Ik heb het nu over het najaar van 2012. De club zat nog in een bouwkeet samen met voetbal, en wij hadden nog maar één hockeyveld. De club kon wel wat hulp gebruiken op financieel vlak.  En daarnaast vond ik het leuk om meer mensen uit IJburg te leren kennen.”

Als je nu terugkijkt op afgelopen jaren. Wat is er dan van jouw plannen terechtgekomen?
"Er staat nu een financieel gezonde club. En ook belangrijk, er is groeipotentieel aanwezig.” 

Wat was voor jou echt succesmomentje?
"Dat zijn er meerdere. De financiering van het clubhuis, de opening van het clubhuis en de uitbreiding naar drie velden.”

Wat heb je van deze bestuursfunctie geleerd?
"Samenwerken met heel veel diverse personen. Allemaal met een andere achtergrond, maar toch met een en hetzelfde doel, namelijk de club uitbouwen en beter maken. Ik krijg er echt energie van als ik zie wat wij met zijn allen bereikt hebben over zes jaren heen.”

Wat wil jij je opvolger meegeven?
"Gewoon doen. Help mee aan het realiseren van de volgende fase. Extra velden, een nieuw definitief clubhuis. Jouw persoonlijke inspraak en invloed op deze processen is natuurlijk prachtig. Verder ben ik niet weg en dus beschikbaar voor de nodige hulp.”

Heb je interesse in een rol als bestuurslid? Of wil je op een andere manier bijdragen aan onze club?  Klik hier voor de vacatureomschrijvingen. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar: [email protected].


 
7-3-2019 Communicatie Commissie