header foto
 

C & D HOCKEY EXPERIENCE

25-3-2019 Nieuws

Het mega gave C&D Hockey Experience kamp is er weer in de meivakantie (29, 30 april en 1 mei) voor de sportieve en hockey leergierige kinderen van 10 t/m 13 jaar. Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 21.00 uur gaat iedereen voldaan naar huis om uit te rusten en te slapen. Jullie hebben dan al gegeten en een gave avond gehad.

 

Het programma wat we gaan aanbieden, is een goede mix van leuke en leerzame hockeytrainingen en de gaafste kampspelen. Tijdens dit hockeykamp leer je niet alleen de nieuwste hockeytrucs, maar verbeter je vooral je basistechniek. Je doet veel verschillende nieuwe oefeningen waarin je samen met je teamgenoten probeert beter te worden. De zeer goed gekwalificeerde Hockey Experience-trainers bezorgen jou drie onvergetelijke dagen! Na die drie dagen kan je in de competitiewedstrijden laten zien wat je allemaal hebt geleerd aan je teamgenoten.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

  • Lekker trainen onder begeleiding van de ervaren Hockey Experience-trainers
  • Veel verschillende nieuwe oefeningen en kampspelletjes
  • Oefeningen in thema’s om je basistechnieken te verbeteren
  • Te gekke (water)spelen, lekker diner en een avond lekker gek doen met de begeleiding

 

WAT BIEDEN WE VERDER?

  • Iedereen krijgt het nieuwe unieke KidsPower shirt en een coole bidon!
  • Knotshockey, buikglijbaan en andere te gekke spellen
  • Heerlijke lunch, tussendoortjes en lekkere (gezonde) snack
  • Veel nieuwe vrienden maken

 

VOOR WIE?

Voor iedereen van 10 t/m 13 jaar die hockey te gek vindt en graag met zijn vrienden of vriendinnen op kamp wilt. Kijk snel op de KidsPower-website en geef je vandaag nog op!

 

Nieuw dit jaar is dat je per team op kan geven. Dan krijg je training met het team op de specifieke hockeytechnische en –taktische zaken welke jullie graag willen. Dit tegen een voordelige prijs en een bijzonder shirt voor elk teamlid!! Neem contact op met [email protected]

 

www.kidspower.nl


 
25-3-2019 Communicatie Commissie