header foto
 

Jan Carel bedankt!

22-10-2023 Nieuws Afgelopen vrijdag hebben wij tijdens de ALV afscheid genomen van clubicoon Jan Carel Bast. Na 15 jaar actief betrokken geweest te zijn bij onze club heeft Jan Carel besloten het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie hockey-ouders.

Vijftien jaar geleden - toen er nog onder de naam HC IJburg vanuit het Theo van Goghpark werd gehockeyd - stond Jan Carel al als betrokken ouder met zijn zoon en dochter op het veld. Toen er vervolgens vrijwilligers werden gezocht om de club naar de volgende fase te begeleiden stak Jan Carel direct zijn hand op. Daarna is hij actief geweest in diverse commissies en als oudercoach heel nauw betrokken geweest bij het team van zijn dochter. Niet tot onverdeeld succes!

De laatste drie jaar was Jan Carel als bestuurslid verantwoordelijk voor de breedtecommissie en heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het neerzetten van een nieuwe structuur waarbij hij zich hart heeft gemaakt voor een gezonde balans en goede samenwerking tussen de breedte- en prestatiecommissie. Bijzonder trots mag Jan Carel zijn op de coronaperiode, waarin hij - en de overige bestuursleden - het mogelijk hebben gemaakt om vrijwel alle leden ondanks door te laten hockeyen.

Wij gaan als bestuur de kennis & ervaring, de betrokkenheid en de vasthoudendheid van Jan Carel missen en willen hem via deze weg nogmaals enorm bedanken voor zijn jarenlange inzet voor AHC IJburg.

Met het vertrek van Jan Carel treden er twee nieuwe bestuursleden toe tot het bestuur die verantwoordelijk zijn voor het technisch beleid: Kees Jan Sepmeijer en Xander Schep. Binnenkort volgt een introductie van beide heren en stellen wij ook de andere twee nieuwe bestuursleden aan jullie voor: Gert Peter Vos en Patrick van der Honing. Alle vier zijn vrijdag tijdens de ALV benoemd tot nieuw bestuurslid.
 
22-10-2023 Bestuur