header foto
 

Verenigingsmanager: Maurice van der Moere

3-12-2023 Nieuws Het gonsde al even in de wandelgangen...we hebben per 1 december jl. een verenigingsmanager aangesteld. Zijn naam is Maurice van der Moere. Maurice gaat vanuit zijn rol het bestuur ondersteunen om onze club te professionaliseren, financieel gezonder te maken en daarmee voor te bereiden op een volgende fase waarin de ontwikkeling van het sportpark en het nieuwe clubhuis centraal staan.

Maurice is een echte rot in het 'verenigingsvak'. Zo is hij bij voetbalclub A.V.V. Swift lange tijd actief geweest als trainer/coach, in de sponsorcommissie en als bestuurslid. In zijn vrije tijd trapt Maurice graag een balletje en tennist hij. Maurice heeft een voorkeur voor gemotoriseerde tweewielers. Zo zal hij regelmatig op zijn scooter uit de Rivierenbuurt naar het Diemerpark komen en voor wat meer speed rijdt hij af en toe graag motor. Daarnaast heeft hij twee rechterhanden, wat met de huidige stand van ons clubhuis geen overbodige luxe is.

Maurice zal tijdens de winterstop wat aanpassingen aan het clubhuis doorvoeren, kennismaken met de club, de vrijwilligers en de commissies en voorbereidingen treffen voor een mooie start van het seizoen in maart.
 
3-12-2023 Bestuur