header foto
 

Besluit B&W uitbreiding sportpark

27-2-2024
Goed nieuws! Wij zijn heel blij te kunnen melden dat het College van Burgemeester en Wethouders vandaag een besluit heeft genomen ten aanzien van de uitbreiding en ontwikkeling van Sportpark IJburg. Concreet betekent dit dat we er een veld en een oefenveld bij krijgen en dat we invulling kunnen gaan geven aan de plannen voor bouw van het nieuwe clubhuis. Lees voor meer informatie het persbericht van Gemeente Amsterdam.


Bij deze dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van dit besluit. Het is en blijft een complex dossier, waarbij uiteenlopende belangen een rol spelen. Wij zijn ontzettend trots dat alle inzet van huidige & oud bestuursleden en vrijwilligers uiteindelijk tot dit besluit heeft geleid. Met het vierde veld kunnen we als hockeyclub groeien qua leden en op sportief vlak. 


Als bestuur barsten we van de energie om aan de slag te gaan met de verdere uitwerking van de plannen. Verenigingsmanager Maurice van der Moere gaat hier ook een belangrijke rol in spelen. Daarnaast hebben we nu meer dan ooit de hulp van vrijwilligers nodig! Binnenkort informeren we jullie over de vervolgstappen. 


Met vriendelijke groet,
Bestuur AHC IJburg
 
27-2-2024 Bestuur