Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Nora Çelebi
Fiene Dee
Stefan Klawer
Tess Post
Freek de Rooij
Tanya Zwart
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
Mededelingen van : JUNIOREN

19-1-2021
Oefenwedstrijden A t/m D teams
 
Vanaf vandaag staan de eerste oefenwedstrijden voor de junioren-teams in de AHC-IJburg app*. (de E jeugd volgt en zullen op zondag worden ingedeeld) Zoals jullie zien staat de D jeugd op de zondag ingepland, dit mede door veel (virtuele) open dagen van het voortgezet onderwijs op zaterdag.
 
Lees meer >>

12-1-2021
(Jeugd)trainers gezocht!
 
Voor een aantal jeugdteams op verschillende dagen en in verschillende lijnen zoeken wij nog jeugdtrainers. Dus heb je zin om een team training te geven en ben je in de middag/avond beschikbaar? Stuur dan een Whatsapp aan Herbert via 0612123700.
 
Lees meer >>

12-1-2021
23 januari start programma weekenden
 
Vanaf 23 januari gaan we weer starten met een programma voor in de weekenden. Het gaat aankomend weekend vriezen en sneeuwen, maar vanaf volgend weekend gaan we ook weer in de weekenden het veld op.  Meer informatie volgt.
 
Lees meer >>

3-9-2020
UPDATE keeperstrainingen ABC jeugd
 
UPDATE
Afgelopen week hebben wij gecommuniceerd dat de teams met een wisselende keeper de keepers-spullen mee kunnen nemen naar de reguliere training om zo te kunnen trainen in het keepen. Nu is het toch gelukt om ook voor de AB- en C teams, zonder vaste keeper een keeperstraining te organiseren op de vrijdag. Dit gaat vanaf volgende
 
Lees meer >>