Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen
App
iOS app Android app
Vandaag jarig
Nora Çelebi
Fiene Dee
Stefan Klawer
Tess Post
Freek de Rooij
Tanya Zwart
Handige links
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Tenue AHC IJburg 
Met ingang van het hockeyseizoen 2019-2020 is AHC IJburg een mooie samenwerking aangegaan metHockeygear.eu is onze huisleverancier voor alle hockeybenodigdheden en natuurlijk van ons nieuwe, iets gewijzigde, tenue!

Het officieel voorgeschreven clubtenue van AHC IJburg bestaat uit:

een oranje club shirt met witte baan inclusief nieuw clublogo
een zwarte rok/kort broekje met IJburg embleem
witte clubkousen met oranje band

Voor de selectieteams van AHC IJburg geldt een iets afwijkend clubshirt met naast het logo van clubsponsor Rabobank tevens het logo van sponsor SIMPEL.nl erop. Het selectie shirt is uiteraard ook verkrijgbaar in onze Clubshop

Dragen officieel AHC IJburg clubtenue verplicht?
Jazeker! De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van wedstrijden verplicht. Dit geldt voor alle categorieën - vanaf Jongste Jeugd tot en met de Veteranen/Veterinnen. Ook indien je als Trimmer een wedstrijd tegen een andere club speelt is ons clubtenue noodzakelijk. 
Overigens... wist je dat ook het dragen van scheenbeschermers en een bitje verplicht is? Wel zo veilig!

Uit-tenue
Bij uitwedstrijden dient de kleur van het shirt en kousen duidelijk af te wijken van die van de ontvangende vereniging. AHC IJburg heeft een eigen uit-tenue. Shirt en kousen zijn dan donkerblauw. Het uit-tenue is tevens verkrijgbaar in onze Clubshop.

Verkrijgbaarheid AHC IJburg kledinglijn en andere hockeybenodigdheden.
Het The Indian Maharadja clubtenue is alleen online verkrijgbaar via onze Clubshop
De clubkousen zijn tevens beschikbaar in het clubhuis.

Overige kleding uit de AHC IJburg kledinglijn (uittenue, sweatpants, hoodies, jacks, regenjacks) is ook via de Clubshop van Hockeygear.eu verkrijgbaar. Daarnaast vind je op Hockeygear.eu een breed assortiment van diverse hockeyartikelen van vele bekende merken, zoals de meest ruime keuze hockeysticks en hockeyschoenen tegen aantrekkelijke prijzen!